Wie ben ik?

Ik ben Lotte. Samen met mijn man en 3 kinderen woon ik in Neede.
Al heel wat jaren geleden heb ik de Pabo afgerond. Daarna wist ik dat ik wat wilde doen voor kinderen en pubers die iets extra’s nodig hebben. Ik werd aangenomen op MaxX(praktijkonderwijs) en heb meteen de Master Special Educational Needs gedaan.

Op MaxX heb ik alle facetten van het onderwijs meegemaakt. Van allerlei praktijklessen tot onder- en bovenbouwmentor en van stage- tot uitstroomdocent. In deze jaren heb ik mezelf als mens ontwikkeld en ontdekt waar mijn talenten, maar ook mijn valkuilen liggen.

Hierna was ik wel weer klaar voor een nieuwe uitdaging. Daarom heb ik 2 jaar geleden de opleiding tot Intern Begeleider afgerond. Vanuit mijn positieve instelling en het kunnen kijken naar wat er wel kan of is, ben ik nieuwsgierig geraakt naar werken vanuit talent. Vandaar dat ik bij de blij met mij-academie verschillende opleidingen ben gaan doen: talentgedreven werken – talentgedreven kinderen coachen – systhemisch werken vanuit talent – opleiding tot Blij Met Mij en Be More Me trainer.

Dit is precies waarom ik in augustus 2019 Oer! Coaching & Training ben gestart. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen talent heeft en dat dit bij iedereen ontdekt en gezien mag worden. Dit zorgt namelijk voor veerkracht en zelfvertrouwen. Vanuit deze overtuiging geef ik coaching & training aan kinderen/pubers en hun ouders/verzorgers. Zowel in individuele trajecten als in groepsverband. Ook geef ik trainingen aan professionals over hoe je anders kunt kijken naar gedrag. 

Adresgegevens

  • Lotte Kraaijenzank
  • Braak 34
  • 7161 BB Neede

Certifictaten