Wie ben ik?

Ik ben Lotte, 34 jaar. Samen met mijn man en 3 kinderen woon ik in Neede.
Al heel wat jaren geleden heb ik de Pabo afgerond. Daarna wist ik dat ik wat meer wilde doen voor kinderen en pubers met iets extra’s. Ik werd aangenomen op MaxX(praktijkonderwijs) en heb meteen de Master Special Educational Needs gedaan.

Op MaxX heb ik alle facetten van het onderwijs meegemaakt. Van allerlei praktijklessen tot onder- en bovenbouwmentor en van stage- tot uitstroomdocent. In deze jaren heb ik mezelf als mens ontwikkeld en ontdekt waar mijn talenten, maar ook mijn valkuilen liggen.

Hierna was ik wel weer klaar voor een nieuwe uitdaging. Daarom heb ik 2 jaar geleden de opleiding tot Intern Begeleider afgerond. Vanuit mijn positieve instelling en het kunnen kijken naar wat er wel kan of is, ben ik nieuwsgierig geraakt naar werken vanuit talent. Vandaar dat ik bij de blij met mij-academie verschillende opleidingen ben gaan doen: talentgedreven werken – talentgedreven kinderen coachen – systhemisch werken vanuit talent – opleiding tot Blij Met Mij en Be More Me trainer.

Nu zul je denken: Wat doet ze dan nu? Tegenwoordig ben ik 28 uur werkzaam op MaxX. Hier ben ik samen met mijn collega mentor en stagedocent van een bovenbouwklas. En ik ben Intern Begeleider. Verder beheer en stuur ik alles aan op het gebied van talent.

Daarnaast ben ik sinds augustus 2019 eigenaar van Oer! Coaching & Training. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen talent heeft en dat dit bij iedereen ontdekt en gezien mag worden. Dit zorgt namelijk voor veerkracht en zelfvertrouwen. Vanuit deze overtuiging geef ik coaching & training aan kinderen/pubers en hun ouders/verzorgers. Zowel in individuele trajecten als in groepsverband.

Adresgegevens

  • Lotte Kraaijenzank
  • Braak 34
  • 7161 BB Neede

Certifictaten